Een mooie crossingstocht met korte hike door de natuur van de Brabantse Biesbosch. Tijdens de tocht kan je varende weg genieten van de rust en de mooie natuur.

 

De vaartocht zal plaatsvinden in de Noordwaard en de Zuidwaard van de Brabantse Biesbosch. Tijdens het varen vertellen we je over de zalmschouw en de verschillende ambachten die in dit gebied voort leefde. We laten je varende weg ook de verschillen zien tussen de twee gebieden (Noordwaard en Zuidwaard).  

 

Het voordeel van de zalmschouw zit hem in zijn lage diepgang. Hierdoor zijn de mooiste plekken in de Biesbosch beter te bezichtigen. Daarnaast  is de kans groter dat je een ontmoeting  hebt met een bever of een ree. De mogelijkheid om mooie foto’s te maken is ook goed aanwezig met deze geweldige Biesbosch beleving.

 

Tijdens de tocht verzorgen we  koffie/thee met een heerlijke lunch. Bij het genieten van de lunch, leggen we de boot voor anker. Het is dan mogelijk om de benen te streken met een korte hike en kan genieten van alle rust.

Inbegrepen zijn: 

  • Koffie/thee
  • lunch

Opmerkingen:

  • Na aanmelding, krijg je een informatiesheet voor de aanvang toegestuurd over de juiste kleding, uitrusting, weer en getijde.
  • Geef aan of je bepaalde allergieën hebt i.v.m de lunch en/of je vegetarisch bent.

 

Foto's