Bij het maken van  gerechten bij onze activiteiten, staan de ingrediënten vermeld op de recepten en op de verpakkingen.

Indien je een voedselallergie of intolerantie hebt laat het ons weten zodat we de recepten of naar wens kunnen aanpassen of  wijze van bereiden anders kunnen inrichten.

Minstens 1 week voor aanvang van de activiteit controleren we samen met u  de recepten en de ingrediënten, zodat u met  alle plezier mee kunt doen aan de kookactiviteiten.

 

Van deze 14 ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken, kunnen mogelijk sporen voorkomen in onze gerechten :

  • glutenbevattende granen, zoals tarwe (waaronder spelt en khorasantarwe, voorheen kamut), rogge, gerst en haver. 
  • ei
  • vis
  • pinda
  • noten, zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten
  • soja
  • melk, inclusief lactose
  • schaaldieren
  • weekdieren
  • selderij
  • mosterd
  • sesamzaad
  • sulfiet
  • Lupine      

voor meer informatie www.voedingscentrum.nl