Voor Bieschcraft is het belangrijk, om goed les te geven met goede materialen & gereedschappen. Daarom kiezen wij partners welk goede service, materialen & gereedschappen leveren. Dit zorgt ervoor dat wij onze activeiten kunnen blijven aanbieden in de kwaliteit, die onze klanten gewend zijn.

Daarnaast willen we onze partners graag met jullie delen en hebben we ze voor jullie op een rijtje gezet.

Dutchovenshop.nl

Dankzij onze authentieke kampeerspullen trek je de natuur in zonder jezelf voor de elementen af te sluiten.

Onze moderne samenleving stelt veel eisen. De de sleur op het werk, de druk van sociale verplichtingen en de dagelijkse sores, zorgen bij menigeen geregeld voor een leeg en lusteloos gevoel.

En daarbij puilt menig schuur en zolder uit met overbodige rotzooi dat niet gebruikt maar ook niet weggegooid wordt. Het wordt ons letterlijk en figuurlijk allemaal weleens te veel.

Steeds meer mensen zoeken naar vrijheid en authenticiteit. En waar anders kan je dat beter vinden dan midden in de vrije natuur?

Te midden van de elementen telt namelijk alleen dat wat echt belangrijk is. Jezelf beschermen tegen wind en regen, koken op een houtvuur en slapen onder de sterren.

Nieuwe dingen ervaren en bezig zijn met je basisbehoeften, geeft bezinning, tevredenheid en innerlijke rust. En daarvoor heb je niet veel, maar wel de juiste spullen nodig!

Dutchovenshop helpt jou bewust te genieten in de natuur.

Verkoper van onder andere Petromax, Feuerhand en vele andere merken.


Voor meer informatie en prijzen ga naar:

www.dutchovenshop.nl

 

 

Vachten van Terschelling
Vanaf het prachtige Terschelling verkopen wij een diversiteit van verschillende vachten en andere wol gerelateerde producten. Onder andere schapenvachten en koeienhuiden maar ook tassen, pantoffels, sokken en schedels van bijvoorbeeld de Longhorn en de waterbuffel.

voor meer informatie en prijzen ga naar: www.vachtenvanterschelling.nl
Klanten welk hebben deelgenomen aan activiteiten van Bieschcraft, ontvangen 10% korting. Neem contact op met Bieschcraft voor de kortingscode.