We gaan brood, banket en bierstoof maken in het Waterlinieweekend en genieten van de bieren van Duits en Lauret in het proeflokaal van de Fortbrouwerij.

Je bent op vrijdagavond van harte welkom bij het kampvuur. De koffie/ thee met koek staat klaar.

Op zaterdagmorgen is er een eenvoudig ontbijt en starten we om 10:00 uur met het maken van heerlijke gerechten en tussendoortjes  met behulp van gietijzeren pannen (Dutch Oven en broodpannen) op briketten.

We gaan samen koken, drinken en eten, de zaterdag kun je ervaren als een doorlopende proeverij.

Van de gerechten krijg je de recepten na deelname toegezonden.  

Bij de Fortbrouwerij is een winkel waar diverse bieren en streekproducten worden verkocht.

Op zondag starten we de dag rustig op met een  ontbijt en om 10:30 uur kun je met de fortwachter mee met een wandeling van anderhalf uur in en om Fort Everdingen.

Bij minder goed weer is er de beschikking van een tentoverkapping en windschermen om droog te blijven.